Meubilair voor kantoor, object en thuis

Als meubelfabrikant met een rijke traditie beschikt Girsberger over een uitgebreid portfolio. Dat omvat hoogwaardig kantoormeubilair, massief houten meubels en meubels voor eetkamers, verblijfs-, conferentie-, evenementen- en loungeruimten en voor de inrichting van het thuiskantoor.

Zitmeubels

Een grote keuze voor de meest uiteenlopende toepassingsgebieden in kantoor- en objectbereik, evenals voor thuis: stoelen, bureaustoelen, hoge stoelen, hockers, zetels, banken en zitbanken.

Tafels

Girsberger tafels zijn gemaakt van waardevol massief hout. Het complete programma omvat tafels voor het eetgedeelte en voor de werk- en conferentieruimte op kantoor.

Aanvullende meubels

Sideboards, highboards, open kasten en scheidingswanden voor thuis en voor conferentieruimten op kantoor.

Tijdloze esthetiek

Als fabrikant van zitmeubelen en massief houten meubelen hecht Girsberger veel waarde aan de kwaliteit en lange levensduur van zijn producten. Daarom richten we ons op tijdloze esthetiek bij het ontwerpen van bureau- en eetkamerstoelen, eetkamertafels en conferentietafels. Efficiënt gebruik van hulpbronnen en klimaatneutrale productie met aandacht voor de eisen van een circulaire economie zijn voor ons vanzelfsprekend.